Despre noi

Compania noastra

TRICOURICRESTINE.RO este un SITE al companiei DURARTE SRL, companie fondata in 2013 de Ioan Dura. Suntem specializati in printarea de articole textile in principal, iar personalizari de orice tip in general.

Viziunea noastra

TRICOURICRESTINE.RO exista pentru a oferi clientilor imbracaminte inscriptionata cu mesaje pe care atunci cand le citesti nu trebuie sa-ti fie rusine. Multi dintre noi purtam pe tricourile noastre inscriptii despre care nu stim mai nimic. Cu noi asta se schimba. Inscriptionam mesaje destepte, inspirationale pe care se merita sa le porti pe tine cu drag.

Cu siguranta e plin internetul de tricouri cu tot felul de mesaje. Ai vrut vreodata sa vezi ce tricouri vand unii si a trebuit sa iti alungi copiii de pe langa tine pana gasesti ce cauti? Atunci aici, la noi, e locul unde vei putea cauta un tricou cu mesaj crestin. Vrem sa fim diferiti si de aceea nu promovam nici un fel de mesaj subliminale cu privire la sex sau care pun o categorie de oameni inaintea alteia. Cred ca e timpul sa facem curat. Chiar si in dulapul cu haine! Ia-ti un tricou cu mesaj crestin! Spune si altora despre noi! Multumim si cumparaturi placute ;)

Atuurile noastre sunt

  • Produse top quality
  • Serviciu clienti fara compromis.
  • 14 zile timp pentru returnare daca nu esti multumit
  • Livrare gratuita de la 150 lei in sus