Termene si conditii de utilizare a site-ului

TRICOURICRESTINE.RO este un magazin online proprietate a companiei DURARTE SRL cu sediul in Alba Iulia, str. Livezii nr.50, bl.72, ap.6,  inregistrata in Registrul Romertului cu nr. j01/118/2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Orice produs din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website. Te rugam sa citesti cu atentie "Termenii si conditiile" noastre! Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Pentru a fi mereu la curent cu noii termeni si conditii esti de acord sa revii pe site pentru a te informa. Folosirea in continuare a serviciilor CROSSMARK.RO inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si TRICOURICRESTINE.RO sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Contul personal

Pentru a putea cumpara de pe TRICOURICRESTINE.RO, trebuie sa ai un cont pe website-ul nostru. Poti in orice moment sa-ti editezi detaliile din contul tau sau sa renunti la cont, daca iti doresti acest lucru. 

In momentul in care iti creezi un cont, inseamna ca esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, complete si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in campurile de inregistrare ca utilizator. Ele vor fi folosite pentru facturare si livrare iar conditiile de confidentialitate le poti afla la sectiunea dedicata de pe TRICOURICRESTINE.RO

In cazul in care consideram ca ai incalcat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Datele tale personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru a-ti oferi promotii, noutati, buletine informative) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing.

Informatiile si datele pe care le-ai furnizat despre o alta persoana, atunci cand ai facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a te contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului si efectuarea comenzii se inregistreaza adresa IP a utilizatorului. Aceasta adresa se divulga partilor terte numai in cazurile prevazute de lege.

Putem închide contul dumneavoastră sau utilizarea de către dumneavoastră a site-ului în orice moment. Sunteţi singurul responsabil pentru orice comenzi pe care le plasaţi sau taxe pe care le suportaţi înainte de încetare. Ne rezervăm dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe toate sau orice aspecte ale site-ului în orice moment, fără notificare prealabilă.

Dacă aveţi sub 18 ani, puteţi utiliza site-ul nostru numai cu implicarea unui părinte sau tutore

Daca doresti sa schimbi sau sa anulezi comanda

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in contul tau si sa verifici status-ul comenzii. Daca comanda nu a fost inca expediata, trebuie sa ne contactezi in cel mai scurt timp si sa ne anunti ca vrei sa schimbi sau sa anulezi comanda. Nu vei fi taxat in plus pentru acest demers. Din pacate, daca comanda a fost expediata, nu vom putea face nici o alta modificare in timp util. 

 Orice produs pe care l-ai achizitionat prin TRICOURICRESTINE.RO poate fi returnat fara nici o explicatie in termeni de 10 zile, fara a fi deteriorat, cu eticheta pe el. Transportul catre noi va fi suportat de catre cumparator.
 

Acceptarea comenzilor
 

Primirea unui formular electronic sau o altă confirmare a comenzii nu înseamnă acceptarea noastră a comenzii dumneavoastră, nici nu constituie o confirmare a intenţiei noastre de a vinde. Ne rezervăm dreptul, în orice moment după primirea comenzii dumneavoastră, de a accepta sau refuza comanda pentru orice motiv.


Conditii de livrare 

Comanda va fi trimisa la adresa pe care tu o vei indica, prin curierul ales de tine la finalizarea comenzii. Pentru mai multe detalii vezi livrarea si plata. Taxele de transport sunt suportate de catre client. Poti schimba orice produs cu un altul in termen de 14 zile, fara nici un alt cost suplimentar din partea TRICOURICRESTINE.RO platind doar diferenta de pret in cazul in care produsul pe care il doresti la schimb este mai scump si costul livrarii catre noi. Daca produsul pe care il doresti la schimb, este mai ieftin, vei primi diferenta de pret, prin mandat postal sau transfer bancar in maximum 30 de zile calendaristice de la noua livrare. Orice inlocuire de produs se face doar in limita stocului disponibil! Poti returna orice comanada in termen de 14 zile calendaristice si singurele costuri pe care le vei suporta, conform legilor in vigoare, vor fi cele legate de transport. Nu primim colete cu plata ramburs sau cu transportul neplatit.

Clientul este responsabil pentru, deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre TRICOURICRESTINE.RO

Drepturi de autor
 

SC DURARTE SRL respectă proprietatea intelectuală si site-ului trebuie să facă acelaşi lucru. Materiale presupuse ca fiind contrafacute pe site pot fi eliminate sau suspendate în conformitate cu aceşti Termeni. Dacă considerati că un anumit material de pe TRICOURICRESTINE.RO încalcă orice drept de autor pe care îl deţineţi sau controlaţi, vă rugăm să ne furnizaţi următoarele informaţii scrise necesare pentru a inlatura materialul de pe site:

  • Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail şi semnătura fizică sau electronică a titularului dreptului de autor, sau cineva autorizat să acţioneze în / numele său;
  • O descriere a drepturilor de autor sau alta proprietate intelectuală despre care se presupune că au fost încălcate;
  • O descriere a cazurilor în care materialul se află pe Site
  • O declaraţie în scris că aveţi încredinţarea că materialul folosit nu este autorizat de către proprietarul dreptului de autor sau de deţinătorul dreptului de proprietate intelectuală, agentul său, sau de lege;
  • O declaraţie pe propria răspundere ca informatiile din notificarea D-voastra sunt corecte şi că sunteţi autor, deţineţi proprietate intelectuală sau autorizaţie să acţionaţi în numele proprietarului dreptului de autor.

SC DURARTE SRL poate fi contactat pentru notificări cu privire la încălcarea drepturilor de autor WWW.TRICOURICRESTINE.RO prin e-mail sau, după cum urmează:

durartero(at)gmail(punct)com

sau la adresa:

Str. Livezii nr.50, bl.72, ap.6, Alba Iulia, jud. Alba, Romania

tel. 0749010712


Alte considerente 

Noi ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile de pe site datorita diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul tau. De asemenea toate masurile produselor sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Daca doresti informatii suplimentare despre un anumit produs o poti face la numerele de telefon  sau prin e-mail afisate pe site.

TRICOURICRESTINE.RO isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel. 
Fara nici o notificare prealabila, TRICOURICRESTINE.RO poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul website-lui.

Comenzi 


Toate preturile afisate pe site sunt in RON, reprezinta pretul final si nu contin TVA (Durarte srl fiind neplatioare de tva)
Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi comunicate la finalizarea comenzii si trecute separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. 
Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare daca produsele sunt in stocul nostru. Termenul de livrare final depinde de modul de livrare ales. 
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si TRICOURICRESTINE.RO si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca TRICOURICRESTINE.RO se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. 
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
TRICOURICRESTINE.RO foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Promotii si concursuri 

TRICOURICRESTINE.RO poate desfasura pentru anumite perioade de timp o serie de promotii. 
TRICOURICRESTINE.RO va stabili regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi anuntate prin mijloacele de comunicare specifice. Pot fi prezentate pe site sau pot fi anuntate clientilor prin buletine informative. 
Orice promotie se va face in limita unui stoc disponibil si va putea fi intrerupta sau anulata in orice moment .
ACORD GDPR
Prin acceptarea acestor conditii va dati acordul pentru folosirea datelor D-voastra de identificare (cnp, Nume si Prenume, adesa postala, email si telefon) pentru livrarea produselor cumparate. Mai multe despre cookies aici